Welkom
Geen grote woorden maar gewoon aan de slag!

Daarvoor staat Roel Dragt Arbeidsintegratie. We werken met wat we noemen Menselijk Maatwerk. We kijken goed wat nodig is om te doen en dat doen we dan ook. Aandacht en tempo staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag dat mensen met een beperking goed functioneren in duurzaam werk.

Roel Dragt Arbeidsintegratie is in 2001 opgericht door Roel Dragt. De mensen van Roel Dragt Arbeidsintegratie hebben veel kennis en ervaring met arbeidsbemiddeling, opleidingen en arbeidsongeschiktheidszaken.

Sinds 1 oktober 2014 maakt Roel Dragt Arbeidsintegratie deel uit van de at.groep.

logo at.groep

 
NIEUWS

Succes in de metaalsector

Droste Bejah B.V.is een metaalbedrijf met ongeveer 50 werknemers dat al van generatie op generatie is gevestigd in Hardenberg. Omdat dit bedrijf jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans wil geven, heeft Roel Dragt Arbeidsintegratie voor vijf Wajong- jongeren een werkplek weten te realiseren.

"Ik begeleid vier van de vijf jongeren als jobcoach en zie hen elke twee weken. Inmiddels heb ik een vertrouwensband opgebouwd, zowel met de werkgever als de jongeren. Elke vier weken evalueren we met elkaar. Mochten er zich problemen voordoen, dan hebben we snel contact. Voor alle partijen werkt dit bijzonder goed."

Aldus Isis Spoek.

Momenteel is Droste Bejah B.V. bezig een montagehal op te zetten. Het is de bedoeling dat de Wajong-jongeren worden opgeleid voor werkzaamheden in deze hal. De planning is dit in de loop van dit jaar te realiseren.

techniek